De CL-winst van Real Madrid in beelden en (foute en opvallende) tweets

De CL-winst van Real Madrid in beelden en (foute en opvallende) tweets
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid won al voor de elfde keer in zijn geschiedenis de Champions League. En dat was goed voor een feestje. Eentje dat blijft duren overigens.

De winst in de belangrijkste Europese competitie op clubniveau werd uiteraard uitgebreid gevierd. Eerst in Milaan, en daarna ook in de Spaanse hoofdstad. Cibeles was, zoals altijd voor Real, het centrum van de vieringen. Vele duizenden fans deden een nachtje door om erbij te zijn toen de spelers deze ochtend de beker kwamen presenteren.

En van al dat feesten raak je al eens de tel kwijt. "Bekijk hoe we #LaDecima vierden in de kleedkamer in Milaan", tweette Real Madrid de wereld in. Dat moest uiteraard #LaUndécima zijn.

Ook Arbeloa ging de mist in op Twitter. De speler, die afscheid neemt van Real Madrid, ging de voorbije maanden al vele malen in de clinch met Gerard Piqué via de (sociale) media en had nu een niet mis te verstane boodschap. Of toch niet? De verdediger zei dat hij deze boodschap de wereld instuurde om een vriend te herdenken die omkwam bij de treinramp in Santiago de Compostela drie jaar geleden. Vreemde bewoordingen toch.

Real Madrid is overigens nog lang niet uitgefeest. De spelers trekken nog naar het stadhuis in Madrid en mogen later de beker ook nog presenteren in Bernabeu.

Overigens mocht Real opvallende gelukwensen ontvangen. FC Barcelona feliciteerde de aartsrivaal met de eindwinst. Knap gebaar van de blaugranas! Al konden vele fans van de Catalaanse club dat niet appreciëren. Heel wat supporters eisten om de tweet te verwijderen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties