Engels droomt van inkomende toptransfer: "Het zou tof zijn, want hij past op alle vlakken perfect bij Club Brugge"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 108 reacties
Engels droomt van inkomende toptransfer: "Het zou tof zijn, want hij past op alle vlakken perfect bij Club Brugge"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge haalde met Tomas Pina al een serieuze versterking in huis, maar de landskampioen hoopt zich nog wat extra te wapenen voor de start van het nieuwe seizoen. De naam van Nicolas Lombaerts werd al een keer genoemd en Bjorn Engels zou Lombaerts alvast met open armen ontvangen.

“Hij is het hetzelfde type als ik. Spontaan, voeten op de grond, je zou nooit zeggen dat hij een voetballer is. En toen ik bij de nationale ploeg kwam, heeft hij mij als een mentor onder zijn vleugels genomen. Fantastische gast”, zegt Engels over Lombaerts in Het Laatste Nieuws.

“Het zou tof zijn als hij zou komen. Enorm veel ervaring, goede voetballer, geweldige persoonlijkheid, leiderscapaciteiten: Nicolas past op alle vlakken perfect bij Club. Alleen zijn we op dit moment nog met vier centrale verdedigers. Vijf zou van het goede te veel zijn. Alhoewel, we weten dat de trainer graag roteert.” (lacht)

"Lombaerts niet naar Club? Dan pak ik hem wel op een stilstaande fase"

Bjorn Engels

Lombaerts naar een andere Belgische club zien gaan, zou steken bij Engels. “Ach, we zien wel. Ik hoop alleen dat áls hij naar België terugkeert, hij voor Club kiest. Anders pak ik hem wel eens op een stilstaande fase.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties