Van Holsbeeck heeft geen antwoord op kritische fans: "Ja, we hadden dertien keer kampioen kunnen spelen"

Redactie
| 38 reacties
Van Holsbeeck heeft geen antwoord op kritische fans: "Ja, we hadden dertien keer kampioen kunnen spelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Herman Van Holsbeeck ligt elk seizoen wel onder vuur bij de fans van Anderlecht, zelfs in de succesvolle jaren. Het lot van een manager van paars-wit? Van Holsbeeck heeft er zelf geen antwoord op.

In Sport/Voetbalmagazine geeft hij zijn visie over zijn relatie met de fans. "Ik heb mij afgevraagd: wat moet ik in feite doen om de supporters achter mij te krijgen? Ik zoek nog steeds naar een antwoord. Dit wordt mijn veertiende seizoen op Anderlecht. De afgelopen dertien jaar won Anderlecht zeven titels, eindigden we vier keer op plaats twee en strandden we twee keer op plaats drie. Hadden we beter kunnen doen? Ja, we hadden dertien keer kampioen kunnen spelen."

Van Holsbeeck heeft wel een antwoord voor de supporters. "De kritische supporters, die voor het minste nerveus worden, houden ons scherp. Na onze drie titels op rij hebben we ten onrechte gedacht dat het wel zou loslopen. Op zich heb ik dus geen probleem om terechtgewezen te worden. Maar één ding mag niemand uit het oog verliezen: het beleid wordt bepaald door het bestuur, niet door de supporters", aldus Van Holsbeeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties