Mauves Army reageert op Defour-heisa: "Vorm geen twee kampen voor speler die vroeg of laat vertrekt"

Redactie
| 12 reacties
Mauves Army reageert op Defour-heisa: "Vorm geen twee kampen voor speler die vroeg of laat vertrekt"
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Er is de voorbije dagen al heel wat inkt gevloeid over Steven Defour. Vanavond werkt RSC Anderlecht een thuiswedstrijd af en dus is het wachten op de reacties. De fans komen met een duidelijk signaal naar buiten.

RSC Anderlecht neemt het vanavond in de voorronde van de Champions League op tegen FK Rostov. Mauves Army (één van de voornaamste supportersgroepen van paars-wit, nvdr.) roept op tot eensgezindheid.

"We willen eerst en vooral benadrukken dat onze groepering geen enkele actie tegen Steven Defour heeft gevoerd", klinkt het. "We hebben voor de start van vorig seizoen onze mening gedeeld met de desbetreffende speler. De zaak is voor ons gesloten."

De paars-witte fans maken zich vooral zorgen om de verdeeldheid om de voormalige aanvoerder van Standard. Vorig seizoen braken er in het bezoekersvak van Schiervelde nog rellen uit tussen supporters onderling.

"Het is voor fans het volste recht om voor of tegen een fan te supporteren", aldus Mauves Army. "Verschillende meningen zullen er altijd zijn, maar het respect voor elkaar moet behouden worden."

Met z'n allen achter de ploeg!

"Spelers en bestuursleden komen en gaan", besluiten de fans. "Maar fans blijven. We roepen dan ook op om geen twee kampen te vormen voor een speler die vroeg of laat vertrekt. We moeten achter de volledige ploeg staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties