Reactie De Sutter reconstrueert belangrijke goal: "Ik wilde de bal niet goed raken"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Lokeren
| 2 reacties
De Sutter reconstrueert belangrijke goal: "Ik wilde de bal niet goed raken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren boekte zondagnamiddag zijn eerste overwinning van het seizoen en dat had het grotendeels te danken aan Tom De Sutter. De targetspits trapte zijn eerste doelpunt in Lokerse loondienst tegen de touwen en versierde zelf nog een strafschop. Maar De Sutter, die blijft gewoon zijn nuchtere zelve.

“Die goal? Goh, niet belangrijk. Enkel de drie punten tellen”, aldus De Sutter na afloop van de 3-0-overwinning tegen Westerlo. “We staan voor enkele belangrijke weken en hebben geen gemakkelijk programma, dus deze zege is zeer welkom.”

De aanvalsleider van Lokeren reconstrueerde vervolgens zijn goal. “Dat het nog nipt was? Ja, dat klopt. Ik dacht ik ga de bal niet al te goed proberen te raken. Een goal is een goal en die bal moest gewoon binnen. Goed voorbereidend werk ook van Jambor. Hij wachtte lang en goed vooraleer hij me aanspeelde.”

"Nu moeten we bevestigen"

En uiteindelijk ging De Sutter dan toch nog eventjes in op zijn goede prestatie. “Ik ben natuurlijk blij dat ik me meteen heb kunnen tonen voor eigen publiek. Het is nu zaak dat we bevestigen, want één goede match gaat ons seizoen niet maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties