Harbaoui lijkt toch vreemde transfer, Bruno toch nog op weg

Harbaoui lijkt toch vreemde transfer, Bruno toch nog op weg
Foto: © photonews

We vragen het ons serieus af: waar gaat Anderlecht-coach Rene Weiler al die aanvallende spelers zetten? Met Hamdi Harbaoui heeft hij nog een spits bij en er is er nog één op komst.

We begrijpen het wel: als er iets met Teodorczyk gebeurt, heeft Weiler geen enkele echte centrumspits meer over. En Sylla wou vertrekken... Maar Harbaoui is ook niet de makkelijkste speler om op de bank te zetten.

En er is er nog eentje op komst, want door het aantrekken van Harbaoui is de komst van Massimo Bruno niet van de baan. Mogelijk wordt vandaag nog zijn leenbeurt voor één seizoen aangekondigd.

De bedoeling is dat Weiler ook een 4-4-2 kan gaan spelen, of een ander systeem. Maar met maar liefst acht aanvallende spelers die allemaal redelijk wat of zelfs veel geld vertegenwoordigen (Teodorczyk, Hanni, Stanciu, Bruno, Harbaoui, Capel, Acheampong, Chipciu) zal hij zijn werk hebben om iedereen tevreden te houden. En dan vergeten we bijna nog dat Andy Najar ook nog terugkeert...

Teodorczyk, Hanni, Stanciu, Bruno, Harbaoui, Capel, Acheampong, Chipciu... Waar gaat hij die allemaal zetten en hoe gaat hij die gelukkig houden?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties