De Sutter droomt stiekem nog van één competitie: "Maar als het niet lukt, dan ga ik wel eens een maand op reis in dat land"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
De Sutter droomt stiekem nog van één competitie: "Maar als het niet lukt, dan ga ik wel eens een maand op reis in dat land"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tom De Sutter speelt sinds deze zomer opnieuw in de Jupiler Pro League. Na een op sportief vlak tegenvallende periode bij Bursaspor, beseft de spits dat het gras niet altijd groener is langs de andere kant. Toch droomt hij stiekem van nog één buitenlands avontuur.

De Sutter zette bij Lokeren zijn krabbel onder een overeenkomst tot de zomer van 2019. Toch sluit de ex-speler van Club Brugge en Anderlecht niet uit dat hij in de toekomst nog eens buitenlandse lucht zal opsnuiven.

"Als mijn contract bij Lokeren afloopt, zal ik 34 zijn"

“Ik ben van plan om mijn contract bij Sporting Lokeren uit te doen. Tegen dan zal ik er ook al 34 zijn, hé. Maar als er zich in tussentijd een opportuniteit voordoet, dan weet je het maar nooit. Dat is eigen aan het voetbal", aldus De Sutter in een gesprek met Voetbalkrant.com.

Een avontuur in de Verenigde Staten spreekt De Sutter in dat opzicht wel aan. “Voor ik bij Bursaspor aan de slag ging, waren er contacten in Amerika. Ik geef eerlijk toe dat ik op dat moment ook serieus rekening heb gehouden met het financiële plaatje. Mede daarom heb ik toen voor Bursaspor gekozen.”

Spelen in de Verenigde Staten, of er eens op reis gaan

“Spelen in de Verenigde Staten, dat zou ik toch nog graag eens meemaken. Maar goed, als het er niet meer van komt, dan weet ik nu al hoe ik het kan oplossen. Dan ga ik wel eens een maand op vakantie in The States.” (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties