Preud'homme over schorsing De Bock: "Dan weet je dat het geen zin heeft" & "Verhaeghe heeft nog veel werk bij de bond"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 50 reacties
Preud'homme over schorsing De Bock: "Dan weet je dat het geen zin heeft" & "Verhaeghe heeft nog veel werk bij de bond"
Foto: © SDG

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren en Club Brugge trappen vrijdagavond speeldag zes in de Jupiler Pro League af. Blauw-zwart moet het zonder de geschorste Laurens De Bock stellen, tot ongenoegen van Michel Preud'homme.

“Ik zou heel veel kunnen vertellen over die zaak”, stak de oefenmeester van Club van wal op zijn wekelijkse persbabbel. “Ik voelde meteen na de match de bui al hangen. De eerste vraag die ik kreeg in het interview na de match, ging meteen over die fout van De Bock. Tja, dan weet je al dat de media er extra aandacht aan zal schenken, hé.”

“In dezelfde wedstrijd begaat Scholz een gelijkaardige overtreding op Wesley. Maar daar wordt nauwelijks iets over gezegd. De aandacht die aan zo’n fout geschonken wordt, speelt dus een grote rol. Dat is wel duidelijk.”

"Het had geen zin om in beroep te gaan tegen de schorsing van De Bock"

Michel Preud'homme

De Bock moet twee wedstrijden brommen, maar Club gaat niet in beroep. “Als sommigen mensen, zoals oud-scheidsrechter Stéphane Breda, druk zetten op de mensen die beslissen over het lot van Laurens, dan weet je dat het eigenlijk geen zin heeft om in beroep te gaan tegen de schorsing. Bart (Verhaeghe, nvdr.) heeft nog veel werk bij de bond”, besloot Preud’homme met een vette knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties