Reactie Jankovic als een echte heer en verrast toch: "Anderlecht verdiende te winnen"

Jankovic als een echte heer en verrast toch: "Anderlecht verdiende te winnen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht had deze namiddag een andere stijl, speciaal aangepast aan Standard. Dat zou een compliment moeten zijn voor de Rouches, maar ze kopen er niet veel mee. En ondanks het veldoverwicht vond Aleksandar Jankovic de zege van paars-wit allesbehalve gestolen.

Anderlecht was wel niet de betere van Standard in het spel. "Er valt echter niks op af te dingen", zei Jankovic eerlijk. "Anderlecht verdiende de zege. We zijn op een goed gesloten blok gestoten. Wat wij deden was niet genoeg om hen te destabiliseren. Daarvoor hadden we meer aanwezig moeten zijn in de box."

"Ik had Dompé op links gezet om meer kansen te creëren in de één-tegen-één, maar dat werkte niet. En toen Belfodil begon af te haken, waren we uit positie. We wogen niet genoeg op hun verdediging. Toen we Edmilson inbrachten, werd er meer tussen de linies gelopen. Dat werkte wel. We gaven geen kansen weg in de tweede helft, maar we incasseerden er wel één. Maar we hadden niks kunnen zeggen als we er één gepakt hadden in de eerste helft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties