Reactie Nuytinck reageert op - karrenvrachten - kritiek: "Wat kon ik daar nu aan doen?"

Nuytinck reageert op - karrenvrachten - kritiek: "Wat kon ik daar nu aan doen?"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De verdediging van Anderlecht stond in Sclessin als een huis. En dat zal veel mensen plezier hebben gedaan, maar Bram Nuytinck nog het meest. In een topmatch toonden de Nederlander en zijn kompanen dat ze een organisatie kunnen neerzetten.

Nuytinck was de voorbije weken niet echt aanspreekbaar. Logisch, want de verdediger staat al sinds het seizoensbegin in het oog van de storm. Een storm waar hij zelf wel verantwoordelijk voor was. En het siert hem dat hij dat ook niet ontkent. "Ik denk wel dat dit mijn beste match van het seizoen was", aldus Nuytinck. "Kritiek hoort er nu eenmaal bij als je speler van Anderlecht bent. En ja, als je in de fout gaat..."

Maar Nuytinck is een man die niet zomaar opgeeft. "Ja, ik heb het ook moeilijk gehad met alles wat er gezegd werd. Ik lees geen kranten of kijk geen programma's maar op één of andere manier bereikt het je toch. De analisten waren snoeihard en de kranten sprongen daar direct op. Maar ik hoop dat iedereen - vooral de fans - weten dat ik altijd alles voor Anderlecht geef. Ik speel hier nu vijf seizoenen en heb bijzonder mooie maar ook mindere momenten meegemaakt. Dit was één van die laatste."

Na de match tegen Saint-Etienne was het weer van dat, maar daarbij wil Nuytinck geen schuld bekennen. "Ik heb die beelden nu twintig keer bekeken. Wat kan ik daar nu aan doen. Ik ben alleen en denk dat ik die bal gemakkelijk kan wegkoppen. Ik hoor ook niks. En ineens is Davy bij mij. Het is makkelijk om kritiek te geven. De coach zei dat ik een goeie match speelde en dat is belangrijk voor mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties