Reactie Cijfers zijn dramatisch voor staartploeg: "Op vijf minuten kon het goede werk opnieuw de vuilbak in"

Cijfers zijn dramatisch voor staartploeg: "Op vijf minuten kon het goede werk opnieuw de vuilbak in"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De cijfers voor Eupen worden stilaan dramatisch. Tegen Waasland-Beveren - dat nauwelijks acht keer wist te scoren voor het treffen met de Oostkantonners - vlogen er opnieuw vier tegen de touwen. Het wordt stilaan te gek voor woorden.

26 tegendoelpunten in bezwaarlijk 10 wedstrijden, dat is een waanzinnig gemiddelde. Dat de club met 7 punten op de laatste plaats is met zo’n statistieken niet eens een echte verrassing. De naïviteit van de Panda’s nekt hen keer op keer.

Doelman van Crombrugge moet het momenteel doen met 0 clean sheets, nooit leuk voor een doelman. Coach Condom wordt er bijna gek van. “We probeerden in de eerste helft de organisatie te behouden tegen Waasland-Beveren en slaagden daar redelijk in.”

Of het bestuur nog vertrouwen heeft? Dat moet je aan het bestuur vragen

“In de tweede helft komen we zelfs op voorsprong. We hebben meer schwung in de wedstrijd proberen brengen. De laatste pass was er niet altijd, maar Eric Ocansey bracht ons helemaal in de match met zijn twee goals.”

En toen? “Ja, toen slikten we opnieuw een pak vermijdbare doelpunten. In vijf minuten mocht als ons harde werk opnieuw in de vuilbak. Dit is echt niet goed van ons, we moeten ons nu herbronnen en maken dat we hieruit komen. Of het bestuur vertrouwen heeft? Dat moet je aan het bestuur vragen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties