Reactie Scholz wijst met de vinger naar Moeskroen-spelers: "Iemand moest zijn verantwoordelijkheid nemen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Sclessin
| 8 reacties
Scholz wijst met de vinger naar Moeskroen-spelers: "Iemand moest zijn verantwoordelijkheid nemen"

Volg Standard nu via WhatsApp!

Opschudding in het slotkwartier van de match tussen Standard en Moeskroen. Scheidsrechter Joeri Van de Velde wist niet aan welke Moeskroen-speler hij geel moest geven en duwde dan maar Trezeguet een tweede karton onder de neus. Alexander Scholz dacht er het zijne van.

De Moeskroen-spelers wilden scheidsrechter Joeri Van de Velde niet helpen bij het incident. "Ik stond dichtbij toen het incident gebeurde, maar ik kon niet zien wie het was", doet Standard-verdediger Alexander Scholz zijn verhaal. "Er moet gewoon iemand zijn verantwoordelijkheid nemen en de ref helpen."

Maar Scholz was vooral blij met de drie punten. "Deze overwinning doet deugd na drie moeilijke uitwedstrijden. We zijn zwak gestart, maar in de tweede helft ging het beter. Moeskroen creëerde geen kansen meer. Alleen over de tegengoal mogen we niet blij zijn."

"Deze overwinning doet deugd na drie moeilijke uitwedstrijden"

Het was voor Standard de eerste keer dit seizoen dat er twee wedstrijden op rij gewonnen werd. "Als je me maanden geleden had gevraagd of we regelmatigheid ontbraken, dan had ik 'ja' gezegd. Maar de voorbije matchen speelden we goed. Enkel de drie punten ontbraken vaak", besluit Scholz.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties