Club-verdediger vindt actie van Buffel riskant: "Ik zou dat nooit durven"

Tim Bex
Tim Bex
| 14 reacties
Club-verdediger vindt actie van Buffel riskant: "Ik zou dat nooit durven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Buffel speelde zondag een uitstekende match tegen Club Brugge en scoorde ook de 1-0. Toch was Buffel kritisch na de late gelijkmaker en de dubbele wissel van Genk-trainer Maes.

Na de wedstrijd uitte Buffel zijn ongenoegen voor de camera's en bekritiseerde hij Genk-coach Peter Maes. De aanleiding hiervoor was de dubbele wissel op het einde van de wedstrijd, die volgens Buffel de oorzaak was van de gelijkmaker.

Club Brugge-verdediger Stefano Denswil vond het alvast een gevaarlijke actie van Buffel om zo te reageren. "Ik zou dat zelf niet durven", vertelt hij in Extra Time. "Ik zou het toch niet willen proberen. Als je dat bij Michel Preud'homme doet, dan speel je niet meer".

Ook na de wedstrijd is Denswil niet de speler die een directe confrontatie met de coach aangaat. "Je moet weten wat je wanneer kan zeggen", vertelt de Nederlander. "Na de wedstrijd kan je binnen een discussie aangaan met de coach, maar dat doe ik liever niet. Ik ben niet het soort speler dat rechtstreeks iets tegen de coach gaat zeggen. Wij hebben bij Club Brugge andere spelers die dat doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties