Brugge-speler vol vertrouwen: "Ik kan mee op dit niveau, zelfs in de Champions League"

Redactie
| 19 reacties
Brugge-speler vol vertrouwen: "Ik kan mee op dit niveau, zelfs in de Champions League"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurens De Bock is terug en dus verdwijnt Dion Cools straks terug naar de bank. Maar de Maleisische Belg is niet van plan om zich daar zomaar bij neer te leggen. Hij wil het Michel Preud'homme zo moeilijk mogelijk maken.

Al is hij ook realistisch. "Ik doe mijn best, maar we moeten niet flauw doen. De Bock zal gewoon weer spelen, daar ben ik me van bewust. Hij is een fantastische speler en ik gun het hem. Sowieso is hij de nummer 1 op de linksachter. We zullen zien wat er zal gebeuren. Uiteindelijk is het aan de trainer om dit op te lossen", aldus Cools in HLN.

Cools deed het zeker niet slecht als vervanger van De Bock en hij rekent op nog meer kansen. "Door mijn polyvalentie zal ik sowieso nog matchen spelen. Vorig jaar haalde ik vaak de selectie niet omdat Davy De fauw toen eigenlijk de vaste invaller op links of rechts was. Het is aan mij om me zo goed mogelijk te tonen."

Ik heb nu het recht om te vragen waarom ik niet zou spelen

"Tot dusver heb ik laten zien dat ik meekan op dit niveau, zelfs in de Champions League. Als Laurens of Ricardo het slecht zou doen, wat ik hen natuurlijk niet toewens, verdien ik nu dan ook sneller een kans. Na mijn goeie periode heb ik nu wél het recht om te vragen waarom ik in dat geval niet zou spelen”.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties