WOW! Fan maakt prachtig filmpje van doelpunt Hazard

Tim Bex
Tim Bex

Eden Hazard is in topvorm. Zowel bij de Rode Duivels als bij Chelsea toont hij zich een absolute sterkhouder op het veld. De statistieken die hij dit seizoen kan voorleggen zijn indrukwekkend.

Afgelopen speeldag scoorde Eden Hazard nog twee doelpunten in de topper tegen Everton. De kapitein van de Rode Duivels bracht de thuisploeg na 19 minuten op voorsprong, in de tweede helft zette hij de 4-0 op het bord na een knappe actie. Hazard scoorde dit seizoen al zeven keer en gaf twee assists.

Deze fan vond de tweede goal van Hazard alvast geweldig en besloot ermee aan de slag te gaan. Hij tekende naar eigen zeggen uren om de goal van Hazard na te maken, maar het resultaat mag er zeker zijn.

​Geniet hieronder van de goal van Hazard. (Opgelet: het laden van de beelden kan even duren.)