Leko tegen ex-ploeg Club Brugge: "Tijd van complimentjes is voorbij"

Leko tegen ex-ploeg Club Brugge: "Tijd van complimentjes is voorbij"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ivan Leko heeft 3,5 seizoenen gespeeld voor Club Brugge. Morgenavond staat hij met STVV tegenover zijn vroegere liefde, maar de Kanaries hebben de punten hard nodig en cadeaus zullen er dus niet uitgedeeld worden.

Met amper tien punten staat STVV in de gevarenzone. "Onze oogst is heel mager als je ziet wat we tot nu toe gebracht hebben", zei hij op zijn persconferentie. "Qua progressie, voetbal en organisatie ben ik heel tevreden. Alleen qua efficiëntie en rendement is het niet goed."

"Laat ons hopen dat we dit keer niet alleen goed voetbal brengen, maar ook een resultaat halen. Goed spelen, is niet genoeg. Na elke match krijgen we complimenten dat we een mooie, sympathieke en interessante ploeg zijn, maar waar zijn de punten? De tijd van de complimentjes is voorbij. Ik wil lof krijgen omdat we punten pakken."

Voor Leko wordt het sowieso een speciale wedstrijd. "Mijn verleden in Brugge speelt natuurlijk mee, dat was mijn eerste ploeg in België. Ik ben eigenlijk nog altijd supporter van Club Brugge. Ik ben trots op mijn jaren daar en mijn relatie met de supporters en met iedereen daar was altijd heel goed, maar morgen ben ik in de eerste plaats trainer van STVV."

"Ik ken perfect het project van Michel Preud'homme over een periode van drie jaar. Er zit veel stabiliteit en ervaring in de ploeg en ze kunnen teren op een perfect evenwicht tussen individuele klasse en teamspirit. Het zal moeilijk worden, maar ik geloof dat dit STVV kan winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties