Standard-trainer Jankovic gelooft in zege tegen Zulte Waregem: "We willen een reeks neerzetten"

Tim Bex
Tim Bex
| 11 reacties
Standard-trainer Jankovic gelooft in zege tegen Zulte Waregem: "We willen een reeks neerzetten"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagavond staat de topper van speeldag zestien op het programma. Standard de Liège ontvangt op eigen veld leider Zulte Waregem. De manschappen van Aleksandar Jankovic staan momenteel slechts negende en moeten de drie punten thuis houden.

Standard zette donderdagavond op het veld van Celta Vigo een sterke prestatie neer. De Luikenaars verdienden drie punten, maar moesten uiteindelijk vrede nemen met een gelijkspel.

Jankovic loofde het publiek achteraf en wil hen nu belonen. "We willen ons publiek zondag verwennen met een goede match", klinkt het bij de coach van Standard op de persconferentie. "We moeten hen allemaal bedanken voor de steun die ze ons gegeven hebben in Vigo."

We moeten proberen om eindelijk een reeks neer te zetten

Zulte Waregem is de leider in de competitie, maar daar wil Jankovic niet aan denken. "Zulte Waregem staat op kop, dat is waar, maar we willen niet te veel aan de tegenstander denken. We moeten proberen om te focussen op ons eigen spel."

"Wat we nu nodig hebben zijn punten en regelmaat. Het zou mooi zijn om de punten thuis te houden. We moeten hard blijven werken om voor een déclic te zorgen. Op die manier kunnen we misschien een reeks neerzetten door meerdere zeges op rij te boeken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties