Anderlecht-fans mogen gerust zijn: "Hij vertrekt niet in januari"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 6 reacties
Anderlecht-fans mogen gerust zijn: "Hij vertrekt niet in januari"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De absolute uitblinker bij een toch wisselvallig Anderlecht is natuurlijk Lukasz Teodorczyk. Daardoor heeft hij zich in het boekje van een heleboel scouts gespeeld, maar de manager van de speler komt met geruststellend nieuws.

De Pool heeft dit seizoen 18 goals in 25 wedstrijden over alle competities. Zijn marktwaarde wordt nu al geschat op ongeveer 13 miljoen euro. Gelukkig voor Anderlecht kunnen zij de huurling van Dynamo Kiev definitief overnemen voor 5 miljoen euro.

Veel voor weinig

Makelaar Martin Kubacki is zeker van de toekomst in het Poolse Sportowefakty. "De club heeft me verteld dat ze Lukasz wil kopen. Zijn aankoopoptie bedraagt vijf miljoen euro en Anderlecht zal die kans niet laten liggen. In Europa vind je immers niet snel zo'n efficiënte spits voor zo'n laag bedrag."

In een eerder interview stak hijzelf zijn enthousiasme ook niet onder stoelen of banken. "Mijn verblijf hier verlengen, is alles waarvan ik droom. Ik ben hier gelukkig en blijf met plezier." De Anderlecht-fans mogen zich dus in de handen wrijven met hun goalgetter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties