Na deals met Cercle Brugge en Antwerp die niet doorgingen, zei Stijn Vreven nu ook NEE tegen Lommel United en wel hierom

Redactie
| 5 reacties
Na deals met Cercle Brugge en Antwerp die niet doorgingen, zei Stijn Vreven nu ook NEE tegen Lommel United en wel hierom
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stijn Vreven mag dan wel de laan zijn uitgestuurd bij Waasland-Beveren. Toch blijft de Limburgse oefenmeester goed in de markt liggen. De jongste weken dook zijn naam op bij verscheidene clubs.

Meteen na zijn vertrek op de Freethiel polste Cercle Brugge naar de plannen van Vreven, die toen alles eerst wilde laten bezinken. Vervolgens zat hij aan de onderhandelingstafel met Antwerp, dat uiteindelijk met Wim De Decker voortging. (Lees hier hoe dat ging)

En deze week informeerde zijn ex-club Lommel United, dat Walter Meeuws na één maand al aan de deur zette. Toch ging Vreven niet in op het aanbod. "Een specifieke of bijzondere reden is er niet meteen, hoor", verklaart hij in Het Belang van Limburg.

Niet op dezelfde golflengte

"Ik heb van de club een aanbod gekregen, dat klopt. Daar heb ik goed over nagedacht en toen beslist om het niet te doen. Maar zo simpel als ik het nu zeg, is het natuurlijk ook niet. Want het kriebelt bij mij en ik heb echt zin om weer aan de slag te gaan."

Maar Vreven hecht belang aan enkele afspraken. "Ik ga niet in detail gaan, maar de voorwaarden die ik in gedachten had, konden blijkbaar niet voor United. Daar zaten we op een andere golflengte. Dan stopt het voor mij. Verder wil ik hier echt geen polemiek over beginnen, want ik wens de club absoluut het allerbeste."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties