Reactie Meunier gepest bij Duivels: "Ze lachen met mijn kopbalspel"

Meunier gepest bij Duivels: "Ze lachen met mijn kopbalspel"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Meunier groeit nog elke dag bij PSG. Dat zie je niet enkel bij de Franse topclub, maar ook bij de Rode Duivels. Onder Roberto Martinez is hij incontournable geworden. Zijn roots in België blijven ook heel belangrijk voor hem.

Elf wedstrijden speelde hij al voor PSG, waaronder drie in de Champions League. Meunier is zijn sporen aan het verdienen en is onbetwist basisspeler, zowel in Frankrijk als bij de Rode Duivels. Na de winst in Estland kreeg hij nochtans commentaar van zijn ploegmaats. "Ze hebben met me gelachen", glimlachte hij na het gelijkspel tegen Arsenal. "Normaal, want ze weten dat mijn kopspel niet mijn sterkste punt is."

Contre l'Estonie, Thomas Meunier a signé son premier but avec les Diables, et de la tête s'il vous plait

Bij PSG kreeg hij echter niet veel te horen over de ruime winst tegen Estland. "De grote naties zoals Italië en Argentinië pakken ook met grote zeges uit", aldus de man die zich perfect aanpaste aan het systeem van Martinez. "Bij PSG spelen we met vier achteraan. Bij Martinez met drie centrale en twee vleugelverdedigers die de hele flank voor zich nemen. Het is anders, maar ik pas me aan."

De ploegmaats bij de Rode Duivels pestten me met mijn kopspel

Thomas Meunier

Maar zelfs al gaat het hem allemaal voor de wind, vergeet hij Club Brugge niet. "Ik heb naar de match tegen Leicester gekeken. Het is heel spijtig. Het is zoals Ranieri achteraf zei: een club zoals Brugge moet kunnen verrassen zoals Gent het deed. Ik ben ontgoocheld voor hen, want voor mij hebben ze een fantastische groep spelers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties