Obradovic reageert op het feit dat Anderlecht een nieuwe linksback wil halen

Redactie
| 9 reacties
Obradovic reageert op het feit dat Anderlecht een nieuwe linksback wil halen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ivan Obradovic heeft serieus moeten knokken om in de gratie van René Weiler te komen. Intussen heeft hij zijn basisplaats terug vast en kijkt de linksachter enkel nog vooruit. Maar in januari krijgt hij mogelijk nieuwe concurrentie.

"Journalisten vertelden me dat Anderlecht in januari een nieuwe linksback wil halen. Wat mij betreft is dat niet nodig, maar anderzijds zou ik het wel begrijpen. Voor mij maakt het ook weinig verschil: ik zal hoe dan ook knokken voor mijn plaats. Na elke match stuurt mijn makelaar me wedstrijdbeelden. Die bestudeer ik, maar ik vind dat ik het, ondanks mijn gebrek aan ritme, goed doe. Als ik kan blijven spelen, zal het alleen maar verbeteren", zegt hij in HLN.

Maar wat met zijn relatie met René Weiler? Na de helft die hij speelde in Beker tegen OHL verdween hij voor maanden. "Ik dacht in september al dat ik dicht bij een doorstart stond. Maar de coach oordeelde dat mijn niveau ontoereikend was. Ik moest die beslissing aanvaarden. Ik ben niet het type dat voortdurend in conflict gaat met zijn trainer, dus ook niet met René Weiler. We hebben een zakelijke relatie. Zo hoort het."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties