Mazzu ... of Dury: wie is meest geschikt als opvolger van Preud'homme bij Club? Antwoord komt van ... Dury

Mazzu ... of Dury: wie is meest geschikt als opvolger van Preud'homme bij Club? Antwoord komt van ... Dury
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charleroi en Zulte Waregem strijden op speeldag 4 van de play-offs tegen elkaar voor de aansluiting bij de topploegen. Zowel Francky Dury als Félice Mazzu werden de voorbije weken en maanden al gelinkt aan Club Brugge.

Dury gaf vorige week al aan dat hij alvast nog niets had gehoord vanuit Jan Breydel. “En ik lig nog onder contract tot 2023 bij Zulte Waregem, waar ik mijn werk 100% graag doe.” Mazzu van zijn kant gaf in het verleden al aan blij te zijn bij Charleroi, maar zich ook klaar te voelen voor een stap hogerop.

Het is nog niet 100% zeker dat Michel Preud’homme gaat stoppen als coach bij Club Brugge, maar de signalen zijn er wel. En de speculaties dus ook. Maar wie zou nu het meest geschikt zijn als coach van Club Brugge, Mazzu of Dury?

Mazzu is een winnaar, een goede coach en een fijne collega

Die vraag werd gesteld op de persconferentie van Zulte Waregem aan … Francky Dury. En het antwoord was zo mogelijk nog opmerkelijk: “Mazzu! Ik ken hem niet echt goed, maar hij is een winnaar.”

“Een mens met veel kwaliteiten, een goede coach en een fijne collega. Hij zou zeker een goede trainer zijn voor Club Brugge. Bij Charleroi haalt hij ook goede resultaten met op zich beperkte middelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties