Reactie Uitblinker Persoons heeft hart op de tong: "We liepen een beetje overal, vooraan deed iedereen zijn eigen ding... Kan niet op dit niveau"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Uitblinker Persoons heeft hart op de tong: "We liepen een beetje overal, vooraan deed iedereen zijn eigen ding... Kan niet op dit niveau"
Foto: © Photonews

Sporting Lokeren en Moeskroen verdeelden zaterdagavond de buit tijdens een typische eindeseizoenswedstrijd. De ploeg van Runar Kristinsson kwam snel 0-2 achter, maar reageerde onder aanvoer van een sterke Koen Persoons in de tweede helft.

Een hapklare uitleg was er niet meteen te vinden voor de slappe start van Lokeren. “Mocht ik een verklaring voor onze slechte start van de wedstrijd hebben, dan zou het snel opgelost zijn, hé”, stak Persoons na de wedstrijd van wal.

“In het begin liepen we een beetje overal, wonnen we geen duels, verloren we de makkelijkste ballen, kwamen we achteraan niet tot uitvoetballen en liep voorin iedereen zijn eigen ding te doen.”

Reactie na rust

Iets wat Lokeren cash betaalde met twee tegendoelpunten. “Dan zie je dat wat wij deden niet kan op dit niveau. Op dat vlak moeten we dan ook streng zijn voor onszelf. Langs de andere kant hebben we na rust gereageerd met een goede tweede helft. Als we er een beetje ons hoofd bij houden, kunnen we een resultaat neerzetten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties