Antwerp zit niet stil: in september staat nieuwe en hypermoderne tribune er al, en er zijn nóg plannen

Redactie
| 141 reacties
Antwerp zit niet stil: in september staat nieuwe en hypermoderne tribune er al, en er zijn nóg plannen
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC speelt vanaf volgend seizoen opnieuw op het hoogste niveau, en het is de promovendus menens. Zo heeft Antwerp de bouwvergunning voor een nieuwe hoofdtribune beet.

Het Nieuwsblad weet dat de nieuwe en hypermoderne tribune eind september al in gebruik zou kunnen genomen worden. De werken worden uitgevoerd door Ghelamco, het bedrijf van geldschieter Paul Gheyssens. Het spreekt voor zich dat het Bosuilstadion door de nieuwe tribune een nieuwe look zal krijgen.

De verouderde Tribune 1 zal snel plaats moeten ruimen, aangezien de sloopwerken nog deze maand van start gaan. Het nieuwe gebouw zal al de nodige faciliteiten bezitten: kleedkamers, een high-end mediacenter voor de pers, faciliteiten voor hulpdiensten, horeca, polyvalente ruimtes, loges en VIP-ruimten.

Ook hoofdveld en oefenterreinen worden aangepakt

Verder wordt het hoofdveld heraangelegd, net als de twee oefenterreinen aan de voorkant van het stadion. En ook zal de toegankelijkheid en veiligheid voor de supporters verhogen en komt er een fandorp bij tribunes 2 en 3.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties