Interim-coach O'Loughlin is tevreden na stunt tegen Standard en strooit met lof naar één speler in het bijzonder

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Sint-Truiden
| 1 reacties
Interim-coach O'Loughlin is tevreden na stunt tegen Standard en strooit met lof naar één speler in het bijzonder

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het waren enkele woelige dagen op Stayen na het trainersontslag. Maar kijk, STVV puurde wel zes punten uit drie wedstrijden tegen AA Gent, Zulte Waregem en Standard. Een deugddoende zege tegen de Rouches, dat vond ook interim-trainer Chris O'Loughlin.

"Als je naar de omstandigheden kijkt, dan was dit een sterke prestatie", doelt O'Loughlin op het aantal spelers die hij moest missen. "We speelden met een aanvallende middenvelder (Casper De Norre, red.) op linksback, Charisis speelde op rechtsmidden terwijl hij eigenlijk een nummer 8 is. We hebben tactisch goed gewerkt. Ons blok stond er."

In de tweede helft kon het alle kanten uit voor beide ploegen. STVV trok uiteindelijk aan het langste eind. "Er waren enkele kansen voor Standard waarbij Junior (Edmilson) kon scoren. Wijzelf kregen ook kansen. Iedere speler hield zich aan het plan. Iedereen heeft met zijn hart gespeeld. Het was een erg fysiek duel."

De 20-jarige Casper De Norre deed het zeker niet onaardig tegen Standard

Maar de interim-coach die maandag nieuwe T1 Jonas De Roeck verwelkomt, haalde de loftrompet boven voor één van zijn jonkies. "Ik ben verbaasd door Casper. Als je kijkt naar zijn leeftijd en zijn ervaring... Plots speelt hij als linksback tegen Standard. Hij heeft het fantastisch gedaan."

"We verwelkomen maandag onze nieuwe trainer. Iedereen is opgewonden om met hem te werken. Ik zie een goede samenwerking tussen ons. We spreken alvast dezelfde taal", lacht O'Loughlin nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties