Lierse en Westerlo schieten weinig op met puntendeling (en match onderbroken door protesterende Lierse-supporters)

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 6 reacties
Lierse en Westerlo schieten weinig op met puntendeling (en match onderbroken door protesterende Lierse-supporters)
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse en Westerlo moesten zaterdag allebei nog op zoek gaan naar de eerste driepunter van het seizoen. De spanningen op het Lisp waren hooggespannen, maar uiteindelijk ging niemand echt tevreden naar huis.

Lierse kwam op voorsprong via een penalty van Andrei Camargo. Op het halfuur stond het echter alweer gelijk toen Jens Naessens een voorzet van De Ceulaer tussen twee verdedigers binnenwerkte. Toch ging Lierse met een voorsprong de rust in, Nico Binst scoorde net voor affluiten.

De tweede helft begon slecht voor de bezoekers: Van Den Bogaert pakte een tweede geel en zo moest Westerlo nog meer dan een halfuur met tien voort. Gelukkig voor hen kregen ze ook nog een penalty en Naessens maakte met zijn tweede weer gelijk. Een gelijkspel waar beide teams weinig mee opschieten.

Protest

Opvallend: de match moest al vroeg even stilgelegd worden omdat de Lierse-supporters rookbommen op het veld gooiden die de zichtbaarheid hinderden. Ongetwijfeld een reactie op de perikelen met Samy Maged van de afgelopen week.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties