Spoeling is daar toch wel dun bij Rode Duivels: Roberto Martinez over de geblesseerden én de geschorste

Spoeling is daar toch wel dun bij Rode Duivels: Roberto Martinez over de geblesseerden én de geschorste
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Een uitgebreide selectie was het van Roberto Martinez, maar of iedereen kan spelen? Dat is erg onwaarschijnlijk. En er zijn ook enkele geblesseerden en een opvallende geschorste, jawel.

Dembélé en Benteke zitten net als Nainggolan niet in de selectie van Roberto Martinez: "Dembélé heeft last van de voet/enkel en is enkele weken buiten strijd. Een operatie is niet nodig, dat is een opsteker. Benteke heeft dan weer last van een ligament en zal een maandje niet spelen."

Witsel heeft een schorsing van twee speeldagen

Maar ook enkele andere spelers komen geblesseerd toe in Tubeke: "Kompany, Chadli en Fellaini hebben inderdaad nog ongemakken. Of een van hen gaat spelen? Dat is nog af te wachten, we willen ze zo goed mogelijk kunnen begeleiden de komende week", aldus de bondscoach.

Bovendien is Axel Witsel ook nog eens geschorst: "Hij kreeg een schorsing van twee wedstrijden, dus zal niet spelen in Bosnië-Herzegovina. Voor de match tegen Cyprus kan hij wel spelen." Slotsom: zonder Witsel, Fellaini en Dembélé is er toch niet al te veel overschot op het middenveld. Toch werd Radja Nainggolan niet opgeroepen ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties