Thomas Foket vierde emotionele terugkeer in Ghelamco Arena: "Ze bleven maar zingen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 1 reacties
Thomas Foket vierde emotionele terugkeer in Ghelamco Arena: "Ze bleven maar zingen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent pakte vrijdagavond een broodnodige overwinning tegen Standard, maar hét moment van de wedstrijd was misschien wel de invalbeurt van Thomas Foket. Hij kreeg enorm veel steun van het publiek.

Goed vijf minuten voor tijd was het aan Thomas Foket om na zijn invalbeurt in Charleroi nu ook voor eigen publiek zijn terugkeer te vieren. Het werd een echt kippenvelmoment.

Het hele stadion gaf Foket een staande ovatie en de flankspeler, die op de rechtsbuiten mocht invallen, was er duidelijk van onder de indruk. Dat bleek ook uit zijn reactie achteraf.

Zijn er wel toppers onderin?

-Thomas Foket

"Het deed deugd", zei Foket. "Ik geloof dat de supporters niet gestopt zijn met zingen." De rechtsmidden liet zich in zijn reactie opnieuw van zijn nuchterste kant zien.

Zo reageerde hij laconiek op de eerste Gentse zege in een 'topper' van dit seizoen. "Ik weet niet of het een topper was. Kan je onderin wel van toppers spreken? Er zijn dit jaar geen makkelijke tegenstanders."

"Maar het was wel een goeie match tegen een rechtstreekse concurrent. We hebben ons foutje van vorige week tegen Charleroi rechtgezet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties