Reactie Gentse nieuwkomer ferm onder de indruk van Den Bosuil: "Dit lijkt de Premier League wel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Antwerpen
| 27 reacties
Gentse nieuwkomer ferm onder de indruk van Den Bosuil: "Dit lijkt de Premier League wel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sigurd Rosted maakte tegen Antwerp onverwacht zijn debuut in het hart van de Gentse defensie. Na het uitvallen van Nana Asare nam hij de plaats in van Dylan Bronn, die naar links moest. "Het was een goed debuut", aldus de Noor die onder de indruk was van de sfeer.

“Het voelde goed om op het veld te staan, al had ik altijd moeten scoren.” Rosted kopte bij de eerste de beste stilstaande fase na zijn invalbeurt loeihard op de lat. “Natuurlijk was ik wat nerveus toen ik hoorde dat ik me moest klaarmaken, maar het blijft voetbal, dus ik wist dat het wel zou loslopen."

De Noor bleef rustig in het strijdgewoel. “Het klopt dat het een veldslag was, maar zo heb ik er wel meer gespeeld. Ik hou er wel van. Als je een duel wint van de spitsen voelt dat zó goed.”

Het was precies een uitwedstrijd bij Stoke City

Rosted was overigens onder de indruk van de sfeer op Den Bosuil. “Het voelde aan als de Premier League. Precies een uitwedstrijd bij Stoke City”, refereerde hij naar een bekend gezegde uit het Engelse voetbal. Wanneer een team fantastisch speelt in september en men al over een titelkandidaat spreekt, volgt steevast de dooddoener: 'Kunnen ze het ook op een koude regenachtige avond in Stoke?'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties