"Meer schrik van Charleroi dan van Gent of Anderlecht" en "Nog te vaak dezelfde fouten"

"Meer schrik van Charleroi dan van Gent of Anderlecht" en "Nog te vaak dezelfde fouten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dennis Van Wijk pakte met KV Mechelen de voorbije weken een puntje tegen Anderlecht, Gent en nu ook Charleroi. Daarmee doet Malinwa het niet slecht, maar toch staan ze nu onderaan. "We weten waar we moeten aan werken."

"Ik had meer schrik voor de wedstrijd tegen Charleroi dan voor de matchen in Anderlecht en Gent of thuis tegen Eupen, want Félice doet echt een superjob bij de Zebra's", stak Dennis Van Wijk zijn bewondering niet onder stoelen of banken.

"Hij is terecht gekozen tot Coach van het Jaar, want ze worden elk jaar beter ook al verliest hij steeds opnieuw zijn beste spelers. Ik heb nog met zijn staff gewerkt bij Charleroi en dat is echt een heel goede staff, dus ik had wel wat schrik. Ik zag het ook in mijn ploeg in het begin van de match."

Onze eerste vijf vrije trappen leken nergens naar

"We hebben tegen het nummer 2, 3 en 4 gespeeld de voorbije weken en hadden alledrie die wedstrijden kunnen winnen. Bij vlagen met goed voetbal en druk vooruit, maar we maken nog iets te vaak dezelfde fouten."

Daarmee gaat Van Wijk opnieuw in op de voorzetten: "Daar hebben we al zeven goals op geslikt ondertussen. Gelukkig scoren we zelf vanop een vrije trap, maar heb je onze eerste vijf vrije trappen gezien? Die leken ook nergens naar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties