'Al contacten van vorige zomer: waarom Michel Preud'homme coach van Standard zal worden'

'Al contacten van vorige zomer: waarom Michel Preud'homme coach van Standard zal worden'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme heeft met Standard, AA Gent en Club Brugge al heel wat neergezet als coach in de Jupiler Pro League. Volgend seizoen zou hij wel eens helemaal terug kunnen zijn in onze competitie.

Michel Preud'homme wordt al een tijdje gelinkt aan de Rode Duivels, maar zal mogelijk nooit op dat aanbod ingaan. Daarvoor zou volgens insiders het groene gras teveel missen.

Een trainingsweek om de twee-drie maanden en een paar (oefen)wedstrijden zijn niet hetzelfde als dagelijks de leiding hebben over een ploeg en die kunnen kneden.

Contacten van in de zomer

Met Standard zijn er dan weer al van vorige zomer contacten volgens Sport/Voetbalmagazine. "Ik ben 99% zeker dat er nooit contact was tussen Venanzi en Preud'homme", gaf een hooggeplaatste aan tegenover het magazine. Maar dat is volgens hen 'leven in fantasieën, want ze hebben wel degelijk meermaals met elkaar gesproken.'

Preud'homme zou een aanbod hebben gekregen voor (erg) lange termijn, waarbij hij naar Engels model zou kunnen en mogen opereren - met onder hem een veldtrainer. Dat zou in ieder geval niet Sa Pinto worden, voor hem dreigt dus - ondanks een automatisch contractverlenging - het einde. 

Ziet u het gebeuren?

34%
19%
47%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties