Wat brengt de toekomst voor Van Holsbeeck? De Anderlecht-manager reageert op de geruchten over Antwerp, Charleroi en de Pro League

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 5 reacties
Wat brengt de toekomst voor Van Holsbeeck? De Anderlecht-manager reageert op de geruchten over Antwerp, Charleroi en de Pro League
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marc Coucke is sinds donderdag officieel de nieuwe sterke man van Anderlecht. Vraag is dus wat er met huidig manager Herman Van Holsbeeck zal gebeuren?

Luc Devroe volgt het spoor van Coucke richting Anderlecht. De jongste weken dook de naam van Van Holsbeeck daarom op bij enkele andere eersteklassers. "Antwerp, Charleroi of de Pro League... daar ben ik allemaal niet mee bezig", zegt Van Holsbeeck in Het Laatste Nieuws.

"Wél ben ik met Anderlecht bezig. Voor mij is het belangrijk om te weten hoe mijn toekomst eruit zal zien. Ik kijk ernaar uit om zo snel mogelijk een gesprek met Coucke te voeren. Nu kunnen we eindelijk beginnen werken. Ik heb altijd gezegd dat ik zou stoppen in 2020. We zijn nu 2018… Ik wil mijn club trouw blijven tot de laatste dag."

Eerst met Coucke praten

Over een eventuele samenwerking met Devroe zegt Van Holsbeeck het volgende. "Destijds heb ik hem nog naar Anderlecht proberen halen als hoofd van de scouting (toen hij aan de slag was bij KSV Roeselare, red.). Nogmaals, het lijkt me logisch dat Coucke eerst met de huidige sportieve directeur zal praten. En dan kunnen we als volwassen mensen bekijken hoe we kunnen functioneren."

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties