Spelers en coach sakkeren na slechte start in play-offs: "Als ik voetballend vermogen zou mogen inruilen ..."

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Kortrijk
| 2 reacties
Spelers en coach sakkeren na slechte start in play-offs: "Als ik voetballend vermogen zou mogen inruilen ..."

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren eindigde de reguliere competitie met een 0 op 9 en het zette die negatieve tendens verder tijdens de eerste speeldag van play-off 2.

"We wilden nochtans goed aan de play-offs beginnen", aldus coach Sven Vermant. "Maar we waren niet wakker en slikten te gemakkelijke doelpunten. Dan kan je geen zege boeken."

Vermant zag zijn ploeg opnieuw goed proberen te voetballen: "Maar dat levert ons niets op door ons slecht verdedigen. Ik zou zeker een beetje voetballend vermogen willen inruilen voor minder tegengoals", klonk het.

Nog negen matchen

Ook bij de spelers heerste de ontgoocheling. "De motivatie was er echt wel in de kleedkamers. Na de vroege achterstand knokten we goed terug met een goed halfuur, maar uiteindelijk gaan we met 3-1 naar de kleedkamers. Daarna werd het moeilijker", aldus Joachim Van Damme.

"Leuk dat ik kon scoren, jammer dat het niets opleverde", pikte Ndiaye in. "We moeten nu gewoon hard blijven werken en de komende weken punten pakken uit onze twee thuiswedstrijden." Want ook Van Damme weet: "Dit is een slechte start, maar er zijn nog negen matchen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties