? Hernan Losada wikt en weegt de kansen van alle teams op het WK

Sander De Graeve
Sander De Graeve en Hernan Losada vanuit Moskou / Sint-Petersburg
| 0 reacties
? Hernan Losada wikt en weegt de kansen van alle teams op het WK
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We zijn halfweg het WK, hoog tijd om even terug te blikken én vooruit te blikken. Dat deden we met onze huisanalist op het WK, Hernan Losada. Hij geeft zijn inzichten in hoe de groepsfase zich zal gaan ontvouwen.

Het WK is tot op heden al knotsgek geweest. Argentinië en Duitsland leken beiden op een bepaald moment al zo goed als uitgeschakeld, maar kunnen plots tóch nog dromen van het allerhoogste. De scenario's voor alle groepen kan u HIER nog eens nalezen.

Ook Hernan Losada genoot al van dit WK. Hij geeft ons zijn analyse van wat er volgens hem zal gebeuren op speeldag 3 én antwoordde en passant ook op de vragen van de lezers in onze FB-live.

Verwachtingen Hernan

Groep A: "Rusland heeft me al overtuigd, met hun acht gescoorde doelpunten." 
Groep B: "Portugal zal in principe een iets moeilijkere match hebben, want Iran heeft nog kansen om zich te kwalificeren en heeft al aangetoond dat een moeilijke ploeg voor iedereen kan zijn."
Groep C : "Peru heeft het laten liggen door een gebrek in de afwerking."
Groep D: "Het zal tot de laatste seconde spannend blijven, alles kan nog gebeuren in deze groep. Kroatië kan enkele spelers rust geven, dat heeft de coach al aangekondigd. Het kan nog gek lopen."
Groep E: "Brazilië - Duitsland in de 1/8e finales, als revanche voor de 7-1 van vier jaar geleden? Dat zou wat zijn. De groep is in evenwicht, met drie teams die nog door kunnen gaan."
Groep F: "Duitsland zit door de apotheose tegen Zweden bijna in de 1/8e finales. Voor Zweden wordt het alles of niks tegen Mexico."
Groep G: "Zou een tweede plaats een betere toekomst brengen voor de Rode Duivels? Veel in Moskou kunnen blijven is misschien wel een argument."
Groep H: "Senegal is voor mij de gevaarlijkste ploeg voor de Rode Duivels, met Sané en veel fysiek sterke spelers. Colombia overtuigde tegen een zwak Polen. Het blijft een spannende groep."

De volledige FB-live kan u HIER nog eens bekijken:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties