De transfer van Limbombe sleept aan: de redenen moet hij grotendeels bij zichzelf zoeken

De transfer van Limbombe sleept aan: de redenen moet hij grotendeels bij zichzelf zoeken
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Anthony Limbombe en zijn droomtransfer naar de Premier League... De 24-jarige winger leek op weg naar de Premier League, maar gooide zelf een beetje zijn ruiten in. En met het einde van de mercato in Engeland in zicht, zal hij toch wat water bij de wijn moeten doen.

Limbombe stond heel dicht bij Huddersfield Town. Club Brugge had zelfs een akkoord voor 11 miljoen euro plus bonussen, maar ineens hield Huddersfield het voor bekeken. Grotendeels door de stugge houding van Limbombe zelf, die de cijfertjes in zijn contract nog net iets te laag vond.

Vliegen

In de Premier League zijn ze wel gewend aan harde onderhandelingen en ze bliezen de deal af. In zijn omgeving klinkt het dat de wingback/wingaanvaller zich het hoofd dol laat maken door heel wat mensen die als vliegen op hem afkomen en met de wildste 'aanbiedingen' zwaaien. Nergens iets concreets, maar Limbombe geloofde ineens dat hij hoger kon loskrijgen van Huddersfield.

Bij blauw-zwart zijn ze dat ook beu en Ivan Leko heeft hem duidelijk aan de kant geschoven. Met Arnaut Groeneveld hebben ze trouwens al een vervanger binnengehaald die voorlopig een heel goeie indruk naliet. 

Geen cadeau's van Brugge

Club zet zo druk op zijn winger om te vertrekken, want Leko is niet van plan om hem cadeaus te geven nadat hij absoluut weg wou. Zijn management heeft er wel nog vertrouwen in dat ze hem voor volgende week vrijdag onder dak krijgen in de Premier League. Al lijkt dat al lang niet zeker meer.

Limbombe heeft immers een gat in een aantal bruggen geslagen en nu moeten ze de vertrouwensrelatie met een aantal clubs weer lijmen. 'Een bijzonder complex dossier', noemen ze het in makelaarsland. Het had wel zo niet hoeven lopen...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties