Entourage van Jelle Van Damme reageert op schrijnende situatie bij Antwerp: "Als voetballer wil je spelen, of je nu 18 of 34 bent"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 39 reacties
Entourage van Jelle Van Damme reageert op schrijnende situatie bij Antwerp: "Als voetballer wil je spelen, of je nu 18 of 34 bent"
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Jelle Van Damme kende niet de seizoensstart waar hij op had gehoopt. Antwerp-coach Laszlo Bölöni liet de linksachter zondag in Charleroi 90 minuten lang op de bank zitten.

De 34-jarige Van Damme reageerde fors op Instagram. "Stilte is het beste antwoord op een gek", klonk het onder meer. (Lees er HIER meer over)

De speelkansen van Van Damme bleven vorig seizoen beperkt tot negentien competitieduels. Ook nu lijkt Bölöni niet op hem te rekenen. "Dit is geen gemakkelijke situatie voor hem", reageert zijn zaakwaarnemer Nico Vaesen bij Voetbalkrant.com.

"We zullen afwachten wat de komende weken brengen."

"Jelle beschikt nog altijd over zijn fysieke capaciteiten, maar dat ziet de coach anders. Dat is uiteraard geen leuk gegeven. We zullen afwachten wat de komende weken brengen."

Denkt het management van Van Damme aan een andere club? "Als voetballer wil je spelen, of je nu 18 of 34 bent", gaat Vaesen verder. "Jelle heeft in de voorbereiding elke training meegedaan en voelt zich klaar om te spelen."

"Jelle koos vorige zomer bewust voor Antwerp, maar dat project is voorlopig niet wat hij ervan verwachtte. Zijn contract loopt nog tot 2019. Dat respecteren we."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties