Alles wijst op Real Madrid en toch houdt Chelsea zijn hart vast: "Hopen dat Courtois blijft"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 1 reacties
Alles wijst op Real Madrid en toch houdt Chelsea zijn hart vast: "Hopen dat Courtois blijft"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thibaut Courtois heeft ondanks het hardnekkige transfernieuws nog altijd zijn intrede in het Santiago Bernabeu van Real Madrid gemaakt. Het lijkt slechts een kwestie van tijd en toch houden sommigen bij Chelsea nog rekening met een verlengd verblijf. IJdele hoop?

"Momenteel is Thibaut Courtois nog steeds eerste doelman bij Chelsea. Of dat ook in de toekomst nog zo zal zijn, weet ik niet", zei Maurizio Sarri op een persconferentie in aanloop naar de Community Shield. "Het zal afhangen van de club en vooral van hem. Ik hoop alleszins dat hij onze doelman blijft."

Courtois heeft aan de club wel al laten weten dat hij naar Real Madrid wil en Chelsea heeft hem ook bevestigd dat dat mag, zolang er nog een vervanger komt. Hoop op een verlengd verblijf lijkt dus niet aan de orde, in tegenstelling tot de uitspraak van Sarri.

Vakantiegangers

De drie Rode Duivels van Chelsea - Courtois, Hazard en Batshuayi - zijn trouwens nog steeds niet terug uit vakantie en zullen dit weekend dus ook niet spelen in de Community Shield (Engelse Supercup, red.) tegen Manchester City.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties