Romelu Lukaku levensbelangrijk voor Manchester United, ook Batshuayi pikt zijn doelpuntje mee

Nils Wens
| 3 reacties

Romelu Lukaku was deze middag levensbelangrijk voor Manchester United. Met twee doelpunten zorgde hij er voor dat Manchester United aan het langste eind trok. Ook Michy Batshuayi kon zijn doelpuntje meepikken bij Crystal Palace.

Het was een moeilijke middag voor Manchester United. Ze stonden bij de rust 0-1 in het krijt tegen een stug Southampton. Na de rust waren het de Belgen die voor de ommekeer konden zorgen. Andreas Pereira, een Braziliaanse Belg, maakte de 1-1 en gaf ook de assist voor de 2-1 aan Lukaku. Southampton kwam nog terug op gelijke hoogte maar twee minuten voor tijd scoorde Lukaku nog eens. Dat was zijn vierde in twee wedstrijden. Zijn teller staat nu op 12 in de Premier League.

Batshuayi

Michy Batshuayi mocht deze middag opnieuw vieren. Hij scoorde de 0-2 voor Crystal Palace uit bij Burnley. Tien minuten voor tijd werd Batshuayi gewisseld voor Benteke. De match eindigde uiteindelijk op 1-3.

Manchester City

Ook Manchester City kwam om 16u in actie. Ze moesten naar Bournemouth en hadden het helemaal niet onder de markt. Het werd daar 0-1. Riyad Mahrez scoorde net na de rust.