Odjidja maakt zijn comeback na drie speeldagen schorsing: "Verontschuldigd bij de groep" & "Met een goed gevoel van het veld stappen tegen Genk"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Odjidja maakt zijn comeback na drie speeldagen schorsing: "Verontschuldigd bij de groep" & "Met een goed gevoel van het veld stappen tegen Genk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent speelt woensdag haar belangrijkste wedstrijd van het seizoen, maar eerst wacht leider Genk. De Buffalo's recupereren met Vadis Odjidja een belangrijke speler in de aanloop naar de bekerfinale.

Gent kent voorlopig geen gelukkige play-offs en dat mag je gerust een understatement noemen. Op de eerste speeldag, tegen Club Brugge nota bene, liep het al grondig mis na de rode kaart van Vadis Odjidja.

"De matchen van aan de zijlijn moeten volgen is niet leuk, maar ik moest de gevolgen dragen voor mijn acties", zei de middenvelder in Het Laatste Nieuws. "Toen ik de beelden (van zijn natrapbeweging naar Wesley, nvdr.) zag ben ik toch geschrokken."

"Een speeldag minder had ik correcter gevonden, maar ja. Ik heb me verontschuldigd bij de groep en ga het thema niet uit de weg. Het ging allemaal zo snel tijdens de wedstrijd. Het ziet er achteraf soms spectaculairder uit dan op het moment zelf", aldus Vadis die woensdag zijn eerste bekerfinale zal betwisten.

Maar eerst is er nog Genk. "Eerst moeten we die match tot een goed einde brengen. We gaan ons alleszins niet terugtrekken en proberen blessures te vermijden. We moeten sowieso van het veld stappen met het gevoel dat we er alles aan gedaan hebben. Dan neem je dat mee naar de finale", besloot Odjidja.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties