Ondanks moeizame start twijfelt Zidane geen seconde: "Hazard gaat de speler worden die we willen dat hij wordt"

Clint Vens
| 1 reacties
Ondanks moeizame start twijfelt Zidane geen seconde: "Hazard gaat de speler worden die we willen dat hij wordt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard kan voorlopig zijn stempel nog niet drukken in een zwalpend Real Madrid. De Belgische aanvoerder kwam op uitdrukkelijke voorspraak van coach Zinedine Zidane. Die sprak naar aanleiding van de derby tegen stadsgenoot Atlético nog eens zijn vertrouwen uit in de Belg.

Zidane krijgt voorlopig zijn team nog niet op de rails. De Fransman hoopt vurig dat Hazard zijn topvorm snel te pakken krijgt. "Hij is het soort speler dat altijd klaar is voor dit type wedstrijd," verklaarde 'Zizou' tijdens de persconferentie voor de wedstrijd.

"We weten allemaal wat voor speler we in de rangen hebben. Iedereen verwacht meer van hem en hij weet het, maar we staan hierin zij aan zij. Hij gaat de speler worden die we willen dat hij wordt. In Sevilla liet hij al goede dingen zien."

Geen twijfel

"Ik twijfel geen moment aan Eden, net als aan mijn andere spelers. Tegen Atlético denken we niet aan het resultaat, maar willen vanaf de eerste minuut een goede partij spelen. We weten dat het moeilijk wordt, maar we zijn klaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties