Positieve selectieproblemen voor Wouter Vrancken

Dennis Rosiers
| 3 reacties
Positieve selectieproblemen voor Wouter Vrancken
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de knappe prestatie van KV Mechelen tegen Antwerp, trekt Malinwa zondagavond naar de Freethiel. Mechelen-coach Wouter Vrancken kampt na de terugkeer van Schoofs met positieve luxeproblemen.

Rob Schoofs is terug beschikbaar na zijn rode kaart tegen Club Brugge, waardoor Wouter Vrancken alweer een optie meer heeft. Op de persbabbel liet hij alvast niet in zijn kaarten kijken.

"Ik heb liever veel keuze dan dat ik amper over fitte spelers beschikt", trapt Vrancken een open deur in. "Ik ben tevreden over wat mijn spelers tegen Antwerp gebracht hebben, maar een wedstrijd tegen Waasland-Beveren vereist een andere aanpak. Ze spelen op de tegenaanval, dus we zullen moeten proberen uit dat blok te gaan spelen."

Dus is de vraag of Schoofs meteen zijn plek in de basis terug mag opeisen en ten koste van wie. Centraal op het middenveld doet het duo Van Damme-Van Lerberghe meer dan zijn job en voorin klikte het vorige week uitstekend tussen de snelle Togui en de lepe De Camargo.

Nog meer goed nieuws voor KV: de Zweed Gustav Engvall, die het zo goed deed aan het begin van de competitie, is terug aan het trainen. De wedstrijd van zondag komt sowieso te vroeg, maar binnen enkele weken zal ook hij dus weer speelklaar zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties