Koeman en Barça hakken meteen knopen door: 'Iedereen mag of moét weg, behalve vier spelers en de natuurlijke opvolger van Messi'

Koeman en Barça hakken meteen knopen door: 'Iedereen mag of moét weg, behalve vier spelers en de natuurlijke opvolger van Messi'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ronald Koeman moet het gesloopte FC Barcelona opnieuw naar de top loodsen. Ondertussen is het duidelijk dat de Catalanen volgend seizoen onherkenbaar zullen zien. Het lijstje met spelers dat moet vertrekken is héél lang.

Het bestuur van FC Barcelona had tijdens de onderhandelingen met Ronald Koeman al verregaande gesprekken over de spelerskern. Volgens de Spaanse kranten zijn er vijf jongens die een onaantastbare status hebben gekregen. 

Lionel Messi, Marc-André ter Stegen, Clément Lenglet en Frenkie de Jong moeten het geraamte van Barça 2.0 worden. Verder is een verkoop van Ansu Fati onbespreekbaar. Het toptalent van La Masia moet op termijn De Vlo opvolgen. 

Verder is iedereen te koop. Ook oudgedienden als Luis Suarez en Gérard Piqué. Antoine Griezmann krijgt dan toch geen nieuwe kans meer. De Fransman mag beschikken als er een goed bod wordt ingediend. 

Hopen op miljoenen, want anders...

Barcelona moet hopen dat de miljoenen binnenstromen. Enkel op die manier - de coronacrisis heeft er stevig ingehakt in Camp Nou - is er financiële ademruimte om een nieuwe ploeg te bouwen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties