Ook analist ergerder zich, maar... "Nu Kompany gereageerd heeft, zal er wel actie komen"

Ook analist ergerder zich, maar... "Nu Kompany gereageerd heeft, zal er wel actie komen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Toen iedereen in Extra Time zijn 'moment van de week' mocht kiezen, ging gast Dennis Van Wijk resoluut voor de fase in Zulte Waregem-Anderlecht, toen de VAR vijf minuten nodig had om het eerste doelpunt te controleren. "Het moet nu echt een keer stoppen", schudde hij meewarig het hoofd.

De VAR probeerde buitenspel te bepalen bij de goal van Kouamé. "De manier waarop de VAR momenteel functioneert is een doorn in iedereen zijn oog", reageerde Dennis van Wijk bij Extra Time. "Ik kon het niet laten om deze fase er toch nog eens bij te halen. Het duurde allemaal zo bijzonder lang waardoor er op een bepaald moment zelfs ballen op het veld gegooid zodat de spelers zich nog even konden opwarmen."

De optelsom begint hoog op te lopen. "We hebben de laatste weken de goal van Al-Tamari gezien in OH Leuven-Cercle en de winning goal van Standard tegen Cercle Brugge. Het moet nu echt een keer stoppen. Nu kwam er een reactie van Kompany en dat was dan blijkbaar het sein om actie te ondernemen", gaat Van Wijk verder. "Ik ben blij dat Kompany gereageerd heeft en dat er eindelijk ingegrepen zal worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties