Ex-jeugdspeler van AC Milan neemt het op voor Charles De Ketelaere: "Hij ziet dingen die gewone stervelingen niet kunnen begrijpen"

Joachim Vandecauter
| 4 reacties
Ex-jeugdspeler van AC Milan neemt het op voor Charles De Ketelaere: "Hij ziet dingen die gewone stervelingen niet kunnen begrijpen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charles De Ketelaere kent een moeilijk seizoen bij AC Milan. Van buitenaf krijgt hij heel wat kritiek, maar bij Milan zijn ze met hem geduldig. Ook een oud-jeugdspeler van de club neemt het voor hem op.

Axel Campeol speelde bij de jeugd van AC Milan en speelde er tot bij de U19. Daarna ging hij naar Samdoria. Ook speelde hij voor de jeugdelftallen van Italië. Ondertussen is Campeol gestopt als voetballer. 

Met de nationale jeugd speelde Campeol onder meer tegen België en daar kwam hij ook Charles De Ketelaere tegen. Hij was onder de indruk van de jonge Belg die een moeilijk seizoen bij Milan beleeft, en neemt het voor hem op. 

"Er zijn spelers met monsterlijke kwaliteiten, maar het om een onverklaarbare reden bij Milan niet lukt", vertelde Campeol aan La Gazzetta dello Sport. "Ik ben een beetje bang dat nu hetzelfde bij De Ketelaere gebeurt. Toen ik tegen hem speelde, speelde hij 2 jaar onder zijn leeftijd."

"De Ketelaere ziet voetbal zoals jij en ik en gewone stervelingen het niet kunnen begrijpen", ging Campeol verder. "Ik ben het dan ook eens met de club dat ze met hem geduldig zijn en hem vertrouwen geven. Al die woede van sommige mensen tegen een jongeman die uit een heel andere realiteit komt en zich probeert aan te passen, begrijp ik niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties