Tavolieri bevestigt het nieuws: "Opvallende deal van KRC Genk nog niet voorbij"

Tavolieri bevestigt het nieuws: "Opvallende deal van KRC Genk nog niet voorbij"

KRC Genk bleef dit weekend steken op een scoreloos gelijkspel tegen Charleroi. Offensieve versterking is meer dan broodnodig.

KRC Genk mist duidelijk offensieve vuurkracht dit seizoen. Dat werd al meer dan eens, vaak zelfs pijnlijk duidelijk. Wouter Vrancken blijft hopen op een extra spits.

Volgens transferjournalist Sacha Tavolieri heeft KRC Genk de ruildeal tussen Joseph Paintsil en Paul Onuachu nog altijd niet opgegeven en wordt er binnenkort meer nieuws over verwacht.

Onuachu vertrok tijdens de wintermercato naar Southampton, maar dat liep voor de Nigeriaanse spits af op een sisser. Hij zat vaak op de bank en Southampton degradeerde. Hij kostte de Engelse club toen 18 miljoen euro.

Onuachu zelf zou heel graag terugkeren naar Limburg, maar Joseph Paintsil zou niet staan springen om de ruildeal in te gaan. Wouter Vrancken probeerde Paintsil eerder al te sussen, maar zijn rode kaart tegen Olympiakos wordt door velen ook toegeschreven aan de spanning rond een mogelijke transfer. Wordt hoe dan ook nog vervolgd...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties