Het komt goed: 'Anderlecht heeft droomtransfer te strikken én beslist ook meteen over rest van transfermercato'

Het komt goed: 'Anderlecht heeft droomtransfer te strikken én beslist ook meteen over rest van transfermercato'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht deed een ultiem voorstel aan Thorgan Hazard en Borussia Dortmund. En daar zijn ze ondertussen op ingegaan, dus behoudens ongelukken komt het allemaal goed.

Anderlecht zette behoorlijk wat druk op de ketel bij Borussia Dortmund. En dat heeft uiteindelijk ook opgeleverd, want de Duitsers zijn geplooid. Paars-wit haalt Hazard in huis, de medische testen zijn ondertussen aan de gang.

Als die geen problemen met zich meebrengen, dan zal de 30-jarige Rode Duivel een contract tekenen voor vier seizoenen. Daarmee troef Anderlecht onder meer Besiktas af - al had de Belg geen trek in een transfer naar Turkije.

Einde mercato

Volgens Het Nieuwsblad zal Anderlecht maar drie miljoen euro betalen voor de Rode Duivel, al kan dat met bonussen nog oplopen tot vier miljoen euro. Het is nu wachten op de officiële aankondiging, die snel mag verwacht worden.

Paars-wit heeft met de komst van Hazard ook meteen een einde gemaakt aan zijn zomermercato. Er zullen dus normaal gezien geen andere spelers meer naar het Lotto Park komen - ook geen extra verdediger zoals al enkele keren werd geopperd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties