Reactie Hein Vanhaezebrouck niet mals voor tegenstander na akkefietje: "Alsof er een bom viel, daar moet Antwerp serieus over nadenken"

Hein Vanhaezebrouck niet mals voor tegenstander na akkefietje: "Alsof er een bom viel, daar moet Antwerp serieus over nadenken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als er op het veld niet veel gebeurt, moeten we op zoek naar dingen die naast het veld gebeuren. En bij Antwerp-Gent was dat in de 70e minuut.

Het spel lag even stil toen Nardi zich klaarmaakte om een doeltrap te nemen. Een supporter van achter de dug-out van de bezoekers had namelijk net een deel van de dug-out kapot gemaakt. De schuldige stak meteen een verontschuldigende hand op en probeerde de feiten weg te lachen. Maar Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck was niet mals voor de dader.

"Het was alsof er een bom naast ons neerviel toen de dakplaat naar beneden kwam", klinkt het. "Dat was niet slim van hem maar het is ook neit de eerste keer dat er hier rond de bank van de bezoekers problemen zijn", meent Vanhaezebrouck.

"De club moet misschien eens nadenken wie ze daar zetten. Want je kan kampioen spelen en de beker winnen, maar je kan niet alles winnen. Je kan niet altijd spelen tegen open ploegen die veel kansen weggeven", oordeelt de Gent-coach.

Ook online waren de reacties niet mals. Vooral dat het Bosuilstadion Antwerp marginalen inzette schoot bij sommigen in het verkeerde keelgat op X.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties