Analist Wim De Coninck is kritisch voor aanvaller JPL: "Hij vecht met zichzelf, anders stonden ze aan de leiding"

Analist Wim De Coninck is kritisch voor aanvaller JPL: "Hij vecht met zichzelf, anders stonden ze aan de leiding"
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

KAA Gent staat momenteel nog steeds knap derde in de Jupiler Pro League en is ook in de Conference League goed bezig. Toch zijn er ook wel wat kanttekeningen.

Met name de vormcurve van Emmanuel Gift Orban is de laatste maanden eerder in een negatieve flow terechtgekomen. En dat is jammer voor de Buffalo's, want vorig seizoen was de Nigeriaan dé sensatie van de terugronde.

Wim De Coninck stelt zich ook vragen in Het Nieuwsblad: "De mindere periode van Cuypers en Orban heeft punten gekost, maar de zege tegen Standard maakte veel goed. Anderzijds: als één van die jongens niet uit vorm is, staat Gent gewoon aan de leiding.”

Gift Orban zoekt naar zichzelf

Zeker Gift Orban moet het ontgelden: "Je zag in zijn eerste goede maanden al dat hij veel focus had op zichzelf. Ze hebben heus wel geprobeerd om hem meer op het team te laten focussen, maar zo heeft hij een beetje zichzelf verloren.”

De Coninck vreest dat Gent zal moeten geduld hebben om het op te lossen. "Je ziet nu vooral zijn gebreken en hij vecht met zichzelf", aldus nog de analist.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties