De geheime agenda bij KAA Gent: 'Eén man hield toptransfer van Orban tegen en... heeft daar een duidelijke reden voor'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
De geheime agenda bij KAA Gent: 'Eén man hield toptransfer van Orban tegen en... heeft daar een duidelijke reden voor'

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Sam Baro is sinds enkele maanden de nieuwe eigenaar van KAA Gent. De zakenman heeft alvast torenhoge ambities. Niet op basis van woorden, maar met daden.

Sam Baro gaat het niet uitspreken, maar de nieuwe eigenaar van KAA Gent heeft een droom. Hij wil de Buffalo’s naar een nieuwe landstitel leiden. En vooral: liever dit seizoen dan volgend seizoen. 

De zakenman schreeuwt niet van de daken en acteert vooral op de achtergrond – de spotlights laat hij vooral nog aan Hein Vanhaezebrouck – maar hij laat zich wél gelden. En daar is een heel mooi voorbeeld van.

sam baro
© photonews

Er waren afgelopen zomer wél enkele geïnteresseerde clubs die diep in de buidel wilden tasten voor Gift Orban. Het Laatste Nieuws weet dat Baro de transfer van het Nigeriaans goudhaantje eigenhandig heeft tegengehouden.

Titelfavoriet?

Op die manier investeert Baro niet alleen met centen, maar ook door inkomende miljoenen on hold te zetten. En het moet gezegd: met Orban, Hugo Cuypers en uiteraard enkele andere sterkhouders behoort Gent tot de titelfavorieten.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties