Wesley Sonck kritisch voor Club Brugge: "Dat is het probleem"

Wesley Sonck kritisch voor Club Brugge: "Dat is het probleem"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wesley Sonck was een van de analisten tijdens de wedstrijd van Club Brugge tegen Standard. En er viel de gewezen spits toch wel weer een en ander op.

"Club Brugge had wel wat kansen, maar echt 100% mogelijkheden waren er eigenlijk toch niet veel bij", aldus Wesley Sonck in zijn analyse bij DAZN. De statistieken van blauw-zwart ogen voorlopig dan ook echt niet super.

De laatste keer dat ze nog eens flink uithaalden is alweer geleden van 16 september tegen Charleroi, toen met 4-2 werd gewonnen. De zes laatste wedstrijden werd telkens maar één doelpunt gemaakt. Goed voor 1 zege, 1 nederlaag en vier keer een 1-1 gelijkspel.

Zes goals in zes wedstrijden

"Zes goals tegen krijgen op zes wedstrijden? Dat is geen probleem. Het probleem is dat ze te weinig scoren", vindt de gewezen spits nog. "En tot zoveel kansen kwamen ze dus niet. Bodart heeft niet al te veel reddingen moeten doen."

Aan Club Brugge om na de interlandbreak beter te gaan doen. Kortrijk, Lugano en Antwerp zijn de eerste drie opdrachten na de break. Elk op hun manier belangrijk en dan lijkt het wel een ideaal moment om toch eens te gaan knallen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties